Algemeen

Winnaars G.E.I.T-trofeeën bekend tijdens Ondernemerslunch

Op 7 september weten we welke geitenhouder de Inspiratie Trofee wint en welk product of welke dienst de Innovatie Trofee krijgt uitgereikt. Dat wordt bekendgemaakt tijdens de Ondernemers­lunch van het Nationaal Geiten Event in Hart van Holland in Nijkerk.

Dit is de tweede editie van de G.E.I.T-trofeeën – de Geiten Event Inspiratie en Innovatie Trofeeën. Geitenhouder Alexander van der Schans, innovatiesocioloog Bart Bremmer, programmaleider Duurzame Geitenzuivelketen Myrthe Maurice van Eijndhoven en Wilma Wolters buigen zich over de aanmeldingen. Zij staan te popelen om tijdens het Geiten Event in Nijkerk wereldkundig te maken wie een inspiratiebron is in de geitenbranche en welk product kansen biedt voor de sector. Met de trofeeën willen zij laten zien dat de geitenhouders hardwerkende en enthousiaste ondernemers zijn, en ze willen die waarderen.

Ondernemerslunch

Wil je weten wie de trofeeën wint, dan kun je als beroepsmatige geitenhouder aanschuiven bij de Ondernemerslunch. Die lunch vindt eind van de ochtend plaats op het Geiten Event en is bedoeld voor geitenhouders die willen bijpraten met elkaar. Tijdens de lunch worden de G.E.I.T-trofeeën uitgereikt. Om te weten hoeveel bordjes er klaar moeten worden gezet is opgeven voor de Ondernemerslunch verplicht.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief