Algemeen | Vakbeurs

40 exposanten op Nationaal Geiten Event in Nijkerk

Op 7 september aanstaande wordt voor de vijfde keer het Nationaal Geiten Event georganiseerd, ditmaal voor het eerst in het Hart van Holland te Nijkerk. De organisatie verwacht dat zo’n 40 bedrijven en organisaties hun producten en diensten op de beursvloer presenteren.

De beursvloer van het Nationaal Geiten Event loopt goed vol. Naast bekende exposanten waaronder SAC, Sieplo, Alpuro Breeding en ForFarmers verwelkomen we dit jaar voor de eerste keer BTN de Haas en Selles-sur-Cher AOP uit Frankrijk op het event.

Ook nieuwe onderdelen

Naast de expo staan ook de vertrouwde onderdelen – de landelijke geitenkeuring, diverse workshops en de uitreiking van de Geiten Event Inspiratie en Innovatie Trofeeën – op het programma. Nieuw dit jaar zijn de Geiten Event Ondernemerslunch en de uitreiking van de LAMBS. De Ondernemerslunch is bedoeld voor beroepsmatige geitenhouders die in een ongedwongen sfeer met elkaar willen bijpraten en met een goed gevulde maag de rest van het Geiten Event gaan bezoeken. LAMBS is de verkiezing van de beste geitenkeurmeester onder studenten. Tijdens het Geiten Event hebben zij hun finale en zal duidelijk worden welke student van welke hogeschool of universiteit het beste geiten kan beoordelen.

Kom ook!

Het Nationaal Geiten Event op 7 september 2024 in Nijkerk belooft weer een dag vol inspiratie op te kunnen leveren voor alle geitenhouders. Entree en parkeren is gratis. Ook de Geiten Event Ondernemerslunch is gratis, maar u dient zich hiervoor wel te registreren.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
AlgemeenVakbeurs
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief