Vakbeurs

NGE2024: Iedereen welkom voor uitreiking Trofeeën

De Ondernemerslunch tijdens het Nationaal Geiten Event zit helemaal vol. Tijdens die lunch worden de Geiten Event Innovatie en Inspiratie Trofeeën uitgereikt. Daarbij is iedereen welkom.

De Ondernemerslunch is een nieuw onderdeel op het event en is bedoeld voor beroepsmatige geitenhouders, om een bezoek aan het event gezamenlijk te starten en daar al bij te kunnen praten met elkaar. Met 100 aanmeldingen van enthousiaste beroepsmatige geitenhouders zit de lunch vol. Om 11 uur start de lunch gezamenlijk in de lunchroom voor alle beroepsmatige geitenhouders die zich hebben aangemeld.

Uitreiking Trofeeën voor iedereen

Gelukkig kan iedereen, dus ook mensen die zich niet voor de lunch hebben aangemeld, wel de uitreiking van de GEIT trofeeën bijwonen. Voor hen gaat de deur om 11.45 uur open. De trofeeën worden voor de tweede keer uitgereikt en zijn bedoeld om de enorme inzet voor de sector die bedrijven én geitenhouders laten zien, te belonen.
Daarom is er een Innovatie Trofee voor het meest innovatieve product van afgelopen jaar en een Inspiratie Trofee voor de geitenhouder die zijn collega’s het meest heeft weten te inspireren.

Kom je ook de genomineerden voor de Trofeeën aanmoedigen en kijken welk product en welke geitenhouder ze uiteindelijk winnen? Hier lees je alles over het Nationaal Geiten Event.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Vakbeurs
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief